Kumppanit

Lähde menestyjien matkaan

Salon Vilpas on viimeisen kuuden kauden aikana saavuttanut neljä SM-mitalia, joista kirkkaimpana kruununa kauden 2020-21 Suomen mestaruus. Vilpas on yleisömäärin mitattuna sarjan selvästi suosituin joukkue. Kaudella 2021-2022 Vilpas saavutti Suomen Cupin hopeaa ja Korisliigan finaaleista värikkäiden vaiheiden jälkeen kaulaan ripustettiin myös hopeiset mitalit. 

Salon Vilpas tarjoaa yhteistyökumppaneilleen monenlaisia tapoja näkyä ja profiloitua. Toimiva kumppanuus tuottaa aidon vuorovaikutuksen joukkueen ja kaikkien sen sidosryhmien välille. Vilpas on ollut jo viimeisen kuuden kauden ajan Korisliigan suosituin joukkue, niin yleisömäärissä, kuin myös TV-katsojissa mitattuna. Tulevasta syksystä tulee varmasti entistä kiinnostavampi, joten hyppää nyt mukaan ja rakennetaan yhdessä Saloon menestyksen kierre!

Kausikortit yrityksille

VIP-yrityskausikortti sisältää kaikki kotiottelut (pre-season, Korisliigan runkosarjan ja mahdolliset pudotuspelit) sekä kahvituksen Viikinki-klubilla. Kortti oikeuttaa lisäksi nimikkopaikkaan Salohallissa pehmustetulla istuimella. Kortin hinta on 600€. VIP-yrityskausikortteja ja yksilöllisiä yrityspaketteja voit tiedustella myyntipäälliköltämme Niko Kallioniemeltä.

Niko Kallioniemi
Puhelin: 0400 478 133
E-mail: niko.kallioniemi(at)salonvilpas.fi

 

 

Yhteistyökumppanit