Kannatusjäsenet

Jäsenenä olet mukana tukemassa Varsinais-Suomen koripalloilun lippulaivaa Salon Vilpasta kohti seuraavaa Suomen mestaruutta.

Jäsenkortin avulla pääset nauttimaan pysyvistä jäseneduista. Lisäksi jäsenille tarjotaan myös kuukausittaisia erikoisetuja, joista tiedotetaan kannatusjäsenten WhatsApp-ryhmässä.

Pysyvät jäsenedut kaudelle 2023–2024 julkaistaan kauden alkaessa.

Yhden kauden kannatusjäsenyyden hinta on 50 €.

Huom! Aikaisempina kausina ostetut useamman vuoden mittaiset kannatusjäsenyydet ovat voimassa sopimuskauden loppuun.

Liity Vilppaan kannatusjäseneksi!  Forza Vilpura

  Forza Vilpura on Salon Vilppaan sitoutumaton kannattajaryhmä, joka pitää yllä tunnelmaa niin Salohallin kotiotteluissa kuin myös vieraskentillä. Kannattajaryhmä on perustettu vuonna 2021. Ryhmä kokoontuu jokaisessa Vilppaan kotiottelussa Salohallin K-katsomossa. Fanimatkoja vierasotteluihin ryhmä järjestää kauden aikana useita.

  Forzan Vilpuran jäseneksi voivat liittyä kaikki suurella Vilpas-sydämen omaavat henkilöt. Ryhmällä ei ole jäsenrekisteriä tai jäsenmaksua, vaan toimintaan voi hypätä mukaan milloin tahansa.

  Kysyttävää Forza Vilpuran toiminnasta?
  Ota yhteyttä:

  Okko Korpinen
  Puhelin: +358 44 214 0069

  Voit myös liittyä Forza Vilpuran WhatsApp-ryhmään:
  chat.whatsapp.com
  Ryhmässä tiedotetaan kannattajaryhmän tulevista tapahtumista kuten kokoontumisista tai fanimatkoista. Huom. Loukkaava tai muutoin epäasiallinen käytös johtaa WhatsApp-ryhmästä poistamiseen.