Punavalkoisten sydänten kampanja

KANNATTAJAJÄSENYYS KAUDELLE 2022-2023

 

❤️🤍 KANNATUSJÄSENYYDET ENSI KAUDELLE NYT MYYNNISSÄ

 

 

Pandemian vahinkoja korjataan

Tätä kirjoitettaessa ovat kauden 2022-2023 valmistelut ovat käynnissä. Viime kausi oli monin tavoin edelleen taloudellisesti raskas. Korona-pandemian jättämät jäljet ja niiden korjaaminen tulee kestämään vuosia. Urheilullisesti olemme selvinneet tilanteesta hyvin ja nyt on kiinnitettävä huomiota organisaation vahvistamiseen sekä talouden tasapainottamiseen. Usko tulevaisuuteen on vahva ja maailmantilanteesta huolimatta me kaikki varmasti tarvitsemme arkeemme positiivisiakin elämyksiä. Näitä me pyrimme teille tarjoamaan. 

Apua ja tukeasi kaivataan edelleen

Tämä yhteisö on ollut se voimavara, jonka avulla olemme saavuttaneet sen aseman, joka meillä nyt on suomalaisessa koripallossa. Meneillään oleva kausi on viides peräkkäinen, jossa joukkueemme on neljän parhaan joukossa eli selvittänyt tiensä välieriin. Meillä ei ole omistajia tai mesenaatteja, jotka kuittaavat laskut vaan kaikki rahoitus on aina tullut paikallisilta yrityksiltä sekä tietysti viikinkifaneilta, joita katsomossa on riittänyt enemmän kuin kenellekään muulla korisliigassa. 

Mikäli koet, että haluaisit tukea meitä, otamme kaiken avun kiitollisuudella vastaan. Yhteisön tuki on tärkeää, jotta Salossa voidaan jatkossakin nauttia Korisliiga-tason urheiluviihteestä.

Alla olevalla lomakkeella voit liittyä kannatusjäseneksemme. KIITOS! 

 

 

❤️🤍 JÄSENYYSHINNAT KAUDELLE 2022-2023:

 

  • Kannattajajäsenyys yhdelle 25€ (apu1)
  • Kannattajajäsenyys kahdelle 50€ (apu2)
  • Kannattajajäsenyys kolmelle 75€ (apu3)
  • Kannattajajäsenyys koko perheelle 100€ (apuperhe)
  • Yrityskannattajajäsenyys 100€  (apuyritys)
  • SUPERKANNATTAJAJÄSENYYS yhdelle 10-vuodeksi 250€ (apusuper)

 

Täytä oheisen lomakkeen yhteystiedot sekä "apukoodi" (suluissa ylempänä) ja olemme yhteydessä sinuun.

SYDÄMELLINEN KIITOS VIELÄ IHAN KAIKILLE ❤️🤍

 

Yhteistyökumppanit