Uutiset & Artikkelit

07.02.2023 13:07
#vilpasvikings #korisliiga
Vilpasvikings.fi

Jere Anttilalle lisää roolia Vilppaassa

Seitsemättä vuotta Salon Vilppaan valmennuspuolella toimivan Jere Anttilan rooli kasvaa seurassa. Jatkossa 30-vuotias Anttila toimii edustusjoukkueen apuvalmentajan ohella seuran nuorisovaiheen valmennuspäällikkönä ja tehtävää riittää myös naisten puolella.

Kemiläissyntyinen Anttila liittyi Vilppaan edustusjoukkueen valmennusryhmään Joonas Iisalon toisella kaudella 2017-2018 ja liigajoukkueen ohella hän on valmentanut Vilppaassa useita eri juniorijoukkueita.

- On erittäin hienoa, että Jere jatkaa Vilppaassa. Hän on tehnyt jo usean vuoden ajan todella pyyteettömästi töitä sekä edustuksen että junioreiden kanssa. Uuden sopimuksen myötä Jere pääsee keskittymään entistä paremmin ja ennen kaikkea ajankäytöllisesti enemmän koko seuran kehittämiseen, kertoo Vilppaan toiminnanjohtaja Sami Toiviainen.

Jatkossa Anttilan vastuupiiriin kuuluu edustusjoukkueen ohella toimiminen seuran valmennuspäällikkönä U13 -ikäluokista ylöspäin, seuran valmennuskoulutuksen suunnittelua ja kehittelyä sekä toiminta lukion ja yläkoulun lajivalmennuksen vastaavana valmentajana.

- Jeren panos tulee näkymään nyt ennen kaikkea meidän nuorisovaiheen (13-19-vuotta) valmennuksen tehostamisessa ja laadussa. Unohtamatta tietenkään sitä näkyvintä osaa eli edustusjoukkueen valmennusta, Toiviainen päättää.

 

Jere Anttilan matkassa mukana:

 

Yhteistyökumppanit