Uutiset & Artikkelit

01.05.2022 19:00
Vilpasvikings.fi

Nenonen jatkaa Viikinki-paidassa!

Juho Nenonen on tehnyt kahden vuoden mittaisen jatkosopimuksen Korisliigan finaaleihin valmistautuvan Salon Vilppaan kanssa. Uusi jatkosopimus ulottuu kevääseen 2024 ja sen myötä Nenosen taival punavalkoisissa tulee venymään jo 9 Korisliiga-kauden mittaiseksi.
 
Nenonen saapui Vilppaaseen ensi kerran kaudella 2014–2015 ja johdatti Mikko Tupamäen valmentaman joukkueen välittömästi pudotuspeleihin. Kaikki Vilpas-fanit varmasti muistavat tuon kuuluisan välieräsarjan Kouvolan Kouvoja vastaan, joka toimi lopulta sytykkeenä tulevalle.

Seuraavien kausien aikana Nenonen sementoi paikkansa salolaisen koripalloyleisön sydämissä niin kentällä kuin kentän ulkopuolella.

- Jatkosopimukseen oli helppo tarttua. Uskon, että minulla on vielä paljon annettavaa tälle joukkueelle niin tulevassa finaalisarjassa, kuin seuraavan kahden vuoden aikana, Nenonen veistelee.
 
Espoon Hongassa koripallo-oppinsa saanut Nenonen on kirjauttanut toistaiseksi seitsemän Vilppaassa pelatun kauden aikana keskiarvolta 9,0 pistettä ja 3,9 levypalloa ottelua kohden. Nenosen pelilliset saavutukset Vilpas-paidassa alkavat olla myös omassa luokassaan. Hänen tililtään löytyy jo nimittäin kaksi SM-hopeaa, Suomen Cupin mestaruus ja kirkkaimpana kruununa Suomen mestaruus viime keväältä.
 
- Salossa on tehty hyvää pitkäjänteistä työtä ja uskon, että kun korona hälvenee, niin saadaan palautettua buumi takaisin. En tiedä, onko Suomessa parempaa paikkaa pelata kuin Salossa, Nenonen kiittelee.
 
Juho Nenonen ja Vilpas Vikings aloittavat huomenna maanantaina 2.5. Korisliigan finaalit Kauhajoen Karhubasketia vastaan Kauhajoen liikuntahallissa klo 18.30. Ottelun näkee suorana lähetyksenä JIM TV:stä.
 
- Terveisiä kaikille Vilppaan kannattajille! Toivottavasti nähdään teitä sankoin joukoin finaaleissa, Nenonen päättää.

 

Juhon jatkosopimusta mahdollistamassa:

Yhteistyökumppanit