Uutiset & Artikkelit

28.01.2022 16:27
Vilpasvikings.fi

Yleisö pääsee jälleen Salohalliin!

Lounais-Suomen aluehallintovirasto ilmoitti tänään, että 29.1.2022 alkaen se ei anna uutta asiakas-, osallistuja- ja odotustilojen väliaikaista sulkemista koskevaa päätöstä. Nyt annettu päätös koskee yleisötilaisuuksia ja yleisiä kokouksia sisätiloissa. Niihin voi jatkossa osallistua 50% suurimmasta osallistujamäärästä, joka tilaan on sallittua ottaa.

Aluehallintoviraston uusin päätös vapauttaa siis kaikki aiemmin suljetuiksi määrätyt liikunta-, urheilu-, huvi-, ja virkistystoimintaan käytettävät tilat. Tämä tarkoittaa sitä, että yleisö pääse yli kuukauden tauon jälkeen takaisin Salohalliin, kun Vilpas kohtaa huomenna kotiottelussa Tampereen Pyrinnön klo 17:00.

Huomisen ottelun lipunmyynti tapahtuu ainostaan Salohallin ovelta! Ovet avataan klo 16:00. Myynnissä on rajallinen määrä lippuja. Kaikki kausikortit ovat kuitenkin voimassa. 

Ottelutapatumassa on voimassa vahva maskisuositus, jonka lisäksi pyydämme kaikkia noudattamaan hyvää käsihygieniaa. Koronapassia ei enää vaadita sisäänpääsyn yhteydessä. Salohallin anniskelualue on myös toistaiseksi suljettu.

Tervetuloa takaisin Salohalliin - saavuthan paikalle vain terveenä!

 

Lippujen hinnat huomiseen otteluun:

  • Aikuiset 17,00 €
  • Erikoisryhmät (eläkeläinen, opiskelija, varusmies, työtön) 13,00 €
  • Lapset 7-15v 7,00 €
  • Allennus S-etukortilla -1€

 

 

 

 

 

 

 

Yhteistyökumppanit