Uutiset & Artikkelit

19.01.2022 14:14
Vilpasvikings.fi

Punavalkoisten sydänten kampanja jatkuu - liity seuran kannattajajäseneksi!

Koronapandemia kurittaa yhä. Tyhjille katsomoille pelaaminen ajankohdassa, jossa merkittävin osuus kassavirrasta pitäisi tulla ottelutuotoista, näkyy ikävä kyllä isona miinusmerkkinä seuran taloudessa. Apuja kaivataan nyt siis kovasti.

Viime vuonna kampanjaan osallistui sankoin joukoin Vilpas-sydämellä varustettuja henkilöitä ja yrityksiä. Kannattajajäsenyyksien tuomalla rahamäärällä pystyimme paikkaamaan merkittävästi rajoitusten aiheuttamia taloudellisia menetyksiä. Kiitos siitä ihan jokaiselle!

Kuten aiemminkin on todettu, Salon Vilpas Koripallo ry on voittoa tavoittelematon yhdistys. Seuramme perimmäinen tarkoitus on liikuttaa salolaisia lapsia, nuoria ja aikuisia sekä edustusjoukkueen kautta tarjota salolaisille upeita ja unohtumattomia kokemuksia koripallon parissa. Tämä yhteisö on ollut se voimavara, jonka avulla olemme saavuttaneet sen aseman, joka meillä nyt on suomalaisessa koripallossa. 

Mikäli koet, että haluaisit auttaa meitä tämän vaikean ajan yli, otamme kaiken avun kiitollisuudella vastaan. Me todella tarvitsemme nyt koko yhteisön tukea, jotta Salossa voidaan jatkossakin nauttia Korisliiga-tason urheiluviihteestä.

Kannattajajäseneksi pääset liittymään tästä! 

SYDÄMELLINEN KIITOS IHAN KAIKILLE ❤️🤍

Yhteistyökumppanit