Uutiset & Artikkelit

15.09.2022 10:49
Vilpasvikings.fi

Salon Vilpas Koripallo ry uudistaa seuran strategian ja tähtää kasvuun tulevan kolmivuotiskauden aikana

Salon Vilpas Koripallo ry on uudistanut strategiaansa vuosille 2022–2025. Strategian keskeisimpinä tehtävänä on tähdätä kasvuun seuraavan kolmivuotiskauden aikana muun muassa ammattimaistamalla seuran toimintaa, panostamalla yhteisöön ja vankistamalla asemaansa Suomi-koriksen esimerkkinä. 
 
Kasvun mahdollistamiseksi Vilpas on kesän aikana vahvistanut organisaatiotaan sekä käynnistänyt brändiuudistushankkeen, jonka avulla kartoitetaan salonseutulaisten toiveita esimerkiksi ottelutapahtumien kehittämisestä.  
  
- Vilpas on ennen kaikkea salonseutulainen yhteisö ja se on toimintamme selkäranka. Uuden strategian laadintaan on osallistunut laaja joukko niin seuran parissa toimivia vapaaehtoisia kuin yhteistyökumppaneita. Nyt käynnistyvän kyselytutkimuksen avulla toivomme saavamme vielä laajemman joukon äänen kuuluviin, jotta voisimme palvella yhteisöä paremmin, kertoo Vilppaan toiminnanjohtaja Sami Toiviainen. 
 
Seuran missio on tarjota koripallon harrastajille tavoitetasoa vastaava ympäristö ja olosuhteet harjoitteluun, elämyksiä salonseutulaisille sekä mahdollistaa aktiivinen elämäntapa koripallon parissa. Näiden päämäärien lisäksi seuran arvot käännetään sanoista teoiksi.  
 
- Uudistetun strategian myötä pyrimme olemaan läpinäkyvä ja avoin toimija. Jokapäiväinen tekeminen ja käytännön hankkeet heijastuvat seuran arvoissa entistä vahvemmin, Toiviainen jatkaa. 
 
Vilppaan uudistettu strategia käsittää viisi keskeistä aluetta: hyvinvoiva yhteisö, kasvu, vilpaslaisuus, kilpailu ja menestys sekä talous. Näiden fokusalueiden alle on kerätty konkreettiset toimenpiteet ja seurantajärjestelmä, joiden avulla strategisten tavoitteiden edistymistä seurataan.  
 
- Strategiamme toteutuu ennen kaikkea tekojemme kautta, Toiviainen korostaa. 

 

Tästä linkistä pääset tutustumaan uusittuun strategiaan Salon Vilpas 2022-2025

 
 
Lisätietoja antaa: 
  
Toiminnanjohtaja 
Sami Toiviainen 
p. 044 533 3344 
sami.toiviainen@salonvilpas.fi 

Yhteistyökumppanit