Uutiset & Artikkelit

02.11.2022 19:18
Vilpasvikings.fi

Jarmo Rannikko eläkkeelle

Ennen eilistä ottelua Vilppaan toiminnanjohtaja Sami Toiviainen ja joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen muistivat seuran pitkäaikaista pelaajaa ja Salohallin alkuajoista vahtimestarina toiminutta Jarmo Rannikkoa pienellä huomionosoituksella. Illan ottelu oli samalla Rannikolle viimeinen virallinen työtehtävä Vilppaan koripallon parissa. 

Jarmo Rannikon pitkä ura Vilppaan edustusjoukkueessa alkoi Suomisarjasta vuonna 1976 Leo Järvisen valmennuksessa Moision hämärässä ja päättyi Hermannin palloilusaliin Pasi Järvisen alaisuudessa vuonna 1992. Jarmo Rannikko nostettiin Salon Vilpas Hall of Famen kolmanneksi jäseneksi vuonna 2016. 

Tämä innokas raviurheilun ja veikkauspelien ystävä on toiminut Salohallin vahtimestarina koko hallin olemassaolon ajan vuodesta 1998 alkaen ja Rannikolla on suuri ansio siihen, miten hyvässä kunnossa 24-vuotias Salohalli on edelleen. Aina kun apua on tarvittu, sitä on myös saatu.

Salon Vilpas Koripallo haluaa kiittää Jarmo Rannikkoa kuluneista vuosista ja toivottaa hänelle rauhallisia eläkepäiviä. Kiitos Jambo!

Yhteistyökumppanit