Uutiset & Artikkelit

29.06.2022 11:02
Vilpasvikings.fi

Bo Hodges täydentää Vilppaan liigamiehistön

(Kuva: Butler University / Bo Hodges)

Salon Vilpas on tehnyt pelaajasopimuksen 196-senttisen amerikkalaislaituri Bo Hodgesin kanssa. Tennesseen Nashvillesta kotoisin oleva 23-vuotias Hodges liittyy viikinkiryhmään maineikkaasta Butlerin yliopistosta, jossa hän pelasi kausina 2020–2022. Hodgesin sopimuksen myötä Vilppaan joukkue tulevalle Korisliiga-kaudelle on valmis. 
 


Hodges aloitti yliopistouransa muutaman tunnin ajomatkan päässä kotikaupungistaan East Tennessee Statessa, jossa hän ehti pelaamaan kolmen kauden ajan. Parhaat pelinsä Buccaneersin paidassa Hodges pelasi juniorikaudellaan 2019–2020, jolloin hän johdatti joukkueensa aina NCAA:n lopputurnaukseen asti. Turnaus jäi kuitenkin pelaamatta koronaepidemian takia ja kruunu Buccaneersin upealle kaudelle jäi saavuttamatta.  
 


Menestyksekkään kolmen East Tennessee Statessa vietetyn vuoden jälkeen Hodges siirtyi askelta kovempaan konferenssiin, maineikkaan Butlerin yliopiston riveihin. Ensimmäisellä Butler-kaudellaan Hodges pelasi yhdeksässä ottelussa 8.2 pisteen, 6.0 levypallon ja 2.3 syötön keskiarvolla. Viime kaudella Hodges pelasi super seniorina 17 ottelua ja kuului niistä joukkueensa aloitusviisikkoon 13 kertaa. Viimeisen kauden keskiarvoiksi merkittiin 10.0 pistettä ja 6.9 levypalloa. 
 


- Hodges on viimeinen palanen Vilppaan tulevan kauden joukkueeseen. Hän jatkaa samaa urheilullista kaavaa, kuin joukkueen aikaisemmat neljä muuta amerikkalaishankintaa. Hodges on laituriksi erinomainen levypallopelaaja. Vaikka hänen pääasiallinen pelipaikkansa löytyykin kolmospaikalta, niin Hodges pystyy silti pelaamaan useampaa pelipaikkaa. Puolustuksessa häneltä onnistuu niin ikään useamman pelipaikan pelaajan vartiointi, kuvailee päävalmentaja Savolainen.
 

Vilpas aloittaa joukkueharjoitukset elokuun alussa ja tarkoitus on, että koko joukkue pääsee harjoittelemaan yhdessä syyskuun alussa. 

 

Bo Hodges highlights 2021-2022

Pelaajakortti Butler University

Yhteistyökumppanit