Uutiset & Artikkelit

28.12.2022 14:53
#vilpasvikings #peubasket
Vilpasvikings.fi

LaDavius Draine PeU Basketin uusi vahvistus

Koripallon I divisioona B:ssä pelaava PeU Basket vahvistaa rivejään 193-senttisellä LaDavius Drainella. Hän tulee harjoittelemaan säännöllisesti myös Salon Vilppaan liigajoukkueen kanssa ja voi ikänsä puolesta pelata myös Korisliigassa pelikauden loppuun saakka. Mikäli lennot Memphisistä ovat kohdallaan, 22-vuotias Draine saapuu Suomeen torstaina. Hän korvaa PeU Basketissa kotiin lähteneen Tyrell Carrollin.
 
Mississipin Calhoun Cityn pikkukaupungista kotoisin oleva Draine pelasi neljä vuotta NCAA1:n Southern Mississipin riveissä ja uurasti parhaalla kaudellaan 2019-2020 tehot 12.7/4.7. Ns. superseniorikaudeksi laitahyökkääjä siirtyi Tulsa Golden Hurricanesin paitaan, jossa vastuu ja numerot ymmärrettävästi pienenivät. Loppukaudeksi solmittu sopimus on Drainen ensimmäinen ulkomaille.
 
Draine liittyy Vilppaan treenivahvuuteen perjantaina ja PeU Basketin kausi I divisioona B:ssä jatkuu tammikuun 8. päivä kotiottelulla Kaarinan Ura Basketia vastaan. PeU Basket on voittanut kymmenestä ottelustaan seitsemän.

 

Yhteistyökumppanit