Uutiset & Artikkelit

28.05.2021 14:11
Vilpasvikings.fi

Sakke Ojala palaa Vilppaan puheenjohtajaksi

Sakke Ojala palaa Salon Vilpas Koripallo ry:n puheenjohtajaksi. 

 

Salon Vilpas Koripallo ry:n kevätkokous järjestettiin keskiviikkona 26.5. Kevätkokouksen antina seuran puheenjohtaja vaihtuu sillä Sakke Ojala palaa puheenjohtajaksi kolmen vuoden tauon jälkeen. Lisäksi kevätkokouksessa valittiin seuran hallitus toimikaudelle 2021-2022.

 

Nykyinen puheenjohtaja Riikka Juntunen jatkaa hallituksen jäsenenä, mutta palauttaa nuijan hyvillä mielin takaisin Ojalan käsiin.

- Perin Sakkelta keväällä 2018 paikan seuran puheenjohtajana. Näiden kolmen vuoden aikana olemme jatkaneet seurana eteenpäin, samaan suuntaan. Olemme seura, jossa lapsilla ja nuorilla on mahdollisuus harrastaa ja jossa myös tähdätään menestykseen. Tähän on ollut helppo sitoutua. Vuodet eivät ole olleet helppoja, ja korona on tuonut mukaan omat haasteensa viimeiseen vuoteen. Silti katseet ovat olleet kehittämisessä ja tulevissa vuosissa.

- Puheenjohtajan vaihdokseen ei liity dramatiikkaa, olisin mieluusti vielä jatkanut, mutta olen muuttanut pois Salosta. Vilpas otti minut avosylin vastaan vuonna 2010 kun perheemme muutti Saloon ja haluan jatkossakin olla mukana seuran toiminnassa, tavalla tai toisella. Voit lähteä Salosta, mutta Vilppaasta ei lähdetä, Riikka Juntunen päättää.

 

Pallo ja puheenjohtajan nuija palautuu Riikka Juntuselta Sakke Ojalalle heinäkuun alussa.

 

Uusvanha puheenjohtaja Sakke Ojala on ollut aktiivisesti mukana seuran toiminnassa ja hallitustyöskentelyssä myös viime vuodet. Paluu puheenjohtajaksi tapahtuu 1.7.2021 alkaen.

- Riikka on hoitanut hienosti seuran asioita nämä kolme vuotta jotka hän on puheenjohtajana toiminut. Onneksemme hän jatkaa hallituksessa, Sakke Ojala kiittelee väistyvää puheenjohtajaa.

- Sinällään on helppo tulla tuttuun tehtävään tutussa ympäristössä. Ainoa mikä on muuttunut viime aikoina, on koronan tuomat haasteet. Sekä tietysti nyt meillä on käytössä "hallitseva mestari" - titteli.  

Ojala nostaa esille vahvasti yhdessä tekemisen  -hengen, ja jakaa ansaitusti kiitosta seuran eteen uurastaville henkilöille ja tukijoille.

- Vilppaan seuratoiminta on aina perustunut yhdessä tekemisen meininkiin ja näin se on jatkossakin. Hallitus, junnujaosto, valmentajat sekä erilaiset talkoo- ja turnaustiimit organisoivat ja toimivat yhdessä seuran hyväksi. Kaikessa näkyy yhteisöllisyys. Haluamme edelleen antaa kaikille Vilpasperheeseen kuuluville ilon ja onnistumisen tunteita sekä katsoa rakentavasti tulevaisuuteen.

- Meille on tullut muutamia henkilöstömuutoksia mutta niin entiset kuin nykyisetkin työntekijät ovat hoitaneet tehtävänsä mallikkaasti viime vuodet. Varsinkin toiminnanjohtajamme Marko Vihiniemi on tehnyt loistavaa duunia ja mahdollistanut omalla panoksellaan seuratoiminnan jatkumisen korona-aikanakin. Kiitokset vielä myös kaikille yhteistyökumppaneille ja tukijoille jotka ovat ymmärtäneet ja tukeneet seuran taloudellista ahdinkoa koronasta johtuen. Katse on eteenpäin positiivisin mielin.

 

Kevätkokous valitsi seuran hallituksen tulevalle toimikaudelle seuraavat henkilöt:

Puheenjohtaja Sakke Ojala sekä jäsenet Jukka Brandt, Antero Jokinen, Riikka Juntunen, Jukka Kataja, Jouni Niemi, Tiina Pelander ja Keijo Poutiainen.

Yhteistyökumppanit