Uutiset & Artikkelit

22.06.2021 14:41
Vilpasvikings.fi

Vilpas ja Pihlajalinna jatkavat yhteistyötä

 

Salon Vilpas jatkaa tulevallakin kaudella hyvää yhteistyötä Pihlajalinnan kanssa. Vilppaan ja Pihlajalinnan välinen sopimus kattaa liigajoukkueelle kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut tutkimuksineen, henkilökunnan työterveyspalvelut, ja lisäksi Vilppaan junioreille tarjotaan etuja Pihlajalinnan terveyspalveluista. 

 

- Yhteistyö on sujunut kahden vuoden ajan todella hienosti. Petterin ja muiden Pihlajalinnan ammattilaisten taito loukkaantumisten hoidossa ja ennaltaehkäisyssä on auttanut joukkueen toimintaa merkittävästi, kertoo Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi.

 

 

LIITY NYT PIHLAJALINNAN KANTA-ASIAKKAAKSI JA VOIT VOITTAA KAUSIKORTIN

Vilppaan ja Pihlajalinnan välinen sopimus kattaa myös bonussopimuksen joka tarkoittaa sitä, että kaikki yhdistyksemme jäsenet, perheenjäsenet sekä fanit voivat nyt tukea Salon Vilppaan koristoimintaa keskittämällä lääkäriasioinnin Pihlajalinnaan.

 

Rekisteröidy bonussopimukseen Pihlajalinnan terveyssovelluksen kautta, samalla saat käyttöösi Pihlajalinnan kanta-asiakasedut. Voit liittää mukaan samassa taloudessa asuvat perheenjäsenet sekä jakaa tätä viestiä eteenpäin muille, joiden haluaisit tukevan yhdistyksemme toimintaa vaivattomasti.

 

 

Lataa näin terveyssovellus puhelimeesi Pihlajalinna-terveyssovellus | Etävastaanotot | Yksityisasiakkaat | Palvelut | Pihlajalinna

 

Liittymällä saat Pihlajalinnan kanta-asiakasedut käyttöösi, kun liityt kanta-asiakkaaksi Pihlajalinnan-terveyssovelluksessa. Voimassa olevat Pihlajalinnan kanta-asiakasedut löydät täältä: Asiakkuusohjelma | Yksityisasiakkaat | Palvelut | Pihlajalinna

 

LISÄKSI VILPAS JA PIHLAJALINNA ARPOVAT KAIKKIEN 31.7.2021 MENNESSÄ LIITTYNEIDEN KESKEN 2KPL KAUSIKORTTEJA ENSI KAUDEN VILPPAAN KOTIMATSEIHIN.

 

 

Muutamia mainittavia etuja myös liittyville Vilppaan junioreille:

  • Pihlajalinna Turku Oy tarjoaa bonusohjelmaan liittyneelle Seuran juniorille fysioterapeutin kartoituskäynnin Pihlajalinnan osoittamalla fysioterapeutilla kauden alkaessa. Vaihtoehtoisesti Pihlajalinna tarjoaa valmentavan mittauskäynnin. Edun saa, kun maksamisen yhteydessä näyttää mobiililaitteesta liittymisen ko. ohjelmaan ja Seuran ohjelman bonuksen saajaksi tai että juniorin vanhempi on liittänyt lapsensa ko. ohjelmaan ja
    valinnut Seuran bonuksen saajaksi.

 

  • Pihlajalinna Turku Oy tarjoaa bonusohjelmaan liittyneelle juniorille röntgen kuvista 10% alennuksen ja MRI kuvan hintaan 299€. Edun saa, kun maksamisen yhteydessä näyttää mobiililaitteesta liittymisen ko. ohjelmaan ja Seuran ohjelman bonuksen saajaksi tai että juniorin vanhempi on liittänyt lapsensa ko. ohjelmaan ja valinnut Seuran bonuksen saajaksi.

 

Lisätietoja Vilppaan ja Pihlajalinnan välisestä yhteistyöstä marko.vihiniemi@salonvilpas.fi

 

Luota sinäkin Pihlajalinnan palveluihin ja tuet samalla seuraamme!

 

Yhteistyökumppanit