Uutiset & Artikkelit

21.12.2021 09:57
Vilpasvikings.fi

Vilppaan toiminnanjohtaja vaihtuu

Salon Vilpas Koripallo ry:n pitkäaikainen toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi jää pois työtehtävästään tammikuun puolivälissä ja siirtyy uusiin haasteisiin seuran ulkopuolelle.

 

Marko Vihiniemi ehti toimia Salon Vilpas Koripallo ry:n toiminnassa ensin junioripäällikkönä viiden vuoden ajan, ja viimeiset kuusi vuotta seuran toiminnanjohtajana. 
 
- Yhdentoista vuoden matka on kuljettu seuran päätoimisena työntekijänä. Tuo aika on ollut erittäin palkitsevaa ja opettavaista. Matkan varrelle on mahtunut monenlaisia hetkiä ja kirkkaimpana kruununa viime kevään Suomen mestaruus. Lähtöön ei liity mitään dramatiikkaa, koin että nyt on hyvä hetki kääntää katseet kohti uusia haasteita. Seuran tilanne on hyvä ja monia asioita on pystytty kehittämään vaikeista ajoista huolimatta, taustoittaa Marko Vihiniemi tilannetta.
 
- Haluan vilpittömästi kiittää kaikkia kannattajia, yhteistyökumppaneita, talkoolaisia, seuran hallitusta/jaostoa ja koko mahtavaa Vilpas -perhettä tästä yhteisestä matkasta. On ollut ilo työskennellä kanssanne, päättää Marko Vihiniemi.
 
- Haluamme lämpimästi kiittää Markoa hänen valtavasta panostuksestaan seuramme koripallotoiminnan parissa näiden vuosien aikana. Marko on tehnyt työtään suurella intohimolla, mikä on näkynyt positiivisesti seuran kehittymisessä kaikilla osa-alueilla. Olemme kiitollisia ja ylpeitä ja toivomme Markolle menestystä ja onnea uusiin haasteisiin, kertoo seuran puheenjohtaja Sakke Ojala.
 
 
Uuden toiminnanjohtajan rekrytointiprosessi käynnistetään välittömästi.
 
- Laitamme toiminnanjohtajan tehtävän avoimeen hakuun mahdollisimman pian ja haku tulee olemaan auki tammikuun loppuun asti. Tavoitteena on julkistaa uusi toiminnanjohtaja kevään 2022 aikana. Tällä välin toiminnanjohtajan työtehtävät jaetaan niin hallituksen jäsenten kuin toimiston henkilökunnan kesken.
 
 
Lisätietoja antaa seuran puheenjohtaja Sakke Ojala (p. 040 7487 822)

Yhteistyökumppanit