Uutiset & Artikkelit

27.05.2020 11:32
Vilpasvikings.fi

Vilpas ja Elias Eerikinharju jatkosopimukseen

 

Salon Vilppaan koripallomiehistön kokoaminen ensi kaudelle jatkuu. Uusin sopimus solmittiin 23-vuotiaan Elias Eerikinharjun kanssa. ToPo junioreiden kasvatti siirtyi tammikuussa Vilppaan riveihin Korihaista ja ehti pelata salolaisväreissä kymmenen ottelua ennen kauden keskeytystä.

 

 

Kuuden I divisioonavuoden jälkeen 187-senttinen Eerikinharju siirtyi viime kesänä Korisligaan Uudenkaupungin Korihaiden riveihin ja pelasi Vakka-Suomessa 21 ottelua ennen siirtoa ikävässä loukkaantumiskierteessä painineeseen Vilppaaseen. Ville Tuomisen ryhmässä hän pääsi mukavasti minuuttien makuun ja kirjasi kymmenessä ottelussa tilastot 14:23 minuuttia, 4.4 pistettä ja 1.6 levypalloa. Komean kolmosprosentin (66.7%) lisäksi Eerikinharjun vahvuudet nähtiin aktiivisessa puolustuspelaamisessa. Takamiehen liigaennätys 18 pistettä syntyi Salohallissa juuri Korihaita vastaan.

- Elias osoitti omalla tekemisellään viime kaudella, että hän on erittin hyvä lisä Vilppaan rosteriin. Hän toi joukkueelle erinomaista puolustamista ja samalla apuja hyökkäyspäähän. Kovaa koko kentän puolustamista, repimistä ja raastamista sekä paljon sitä näkymätöntä joukkueen eteen tehtävää työtä. Tällaiseen rooliin olen häntä ajatellut myös tulevalle kaudelle. Samalla pääsemme keskittymään Eliaksen henkilökohtaisten taitojen kehittämiseen kaikessa rauhassa, kun hän tulee olemaan mukana heti harjoituskauden alusta alkaen, arvioi uusi päävalmentaja Sami Toiviainen.

30 nuorten maaottelua pelanneen ja kaksi kautta USA.ssa (Santa Fe College) viettäneen Eerikinharjun myötä Vilppaalla on nyt koossa yhdeksän pelaajasopimusta ensi kaudelle: Jeremiah Wood, Mikko Koivisto, Juho Nenonen, Riku Laine, Aatu Kivimäki, Leevi-Matias Taimela, Tuukka Juntunen ja Taneli Lindström. 

 

ELIAS EERIKINHARJU highlights 2019-2020

 

(Kuvat Ville Vuorinen)

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit