Uutiset & Artikkelit

03.01.2020 14:56
Vilpasvikings.fi

AND1 -turnaus täyttää Salohallin, lippuja myynnissä sunnuntain matsiin rajoitetusti!

Uusi vuosi polkaistaan käyntiin perinteiseen tyyliin AND1-junioriturnauksen merkeissä. Poikkeuksen aiempiin vuosiin tekee se, että Salohallissa pelataan turnausviikonloppuna myös korisliigan matsi Vilpas-Kouvot. Ottelu käynnistyy turnauksesta johtuen poikkeuksellisesti klo 19.00.

 Turnausjuniorit kansoittavat Salohallin myös liigaottelussa, joten halliin on myynnissä vain rajoitettu määrä pääsylippuja. Kannattaa siis hankkia oma lippu ennakkoon lippu.fi palvelusta taikka Lippupisteen myyntipisteeltä Halikon Prismalta. Ovelle lippuja ei välttämättä jää myyntiin!
Kausikortit ja varatut paikat ovat voimassa. Salohalliin odotetaan jopa 2500 katsojaa sunnuntaina, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Itse matsissa polkaistaan käyntiin Korisliigan runkosarjan toinen puolikas. Vilpas ja Kouvot ovat kohdanneet toisensa jo tällä kaudella kolmesti (kaksi kertaa Korisliigaa ja kerran Cupissa) ja Vilpas on poistunut voittajana jokaisesta matsista. Helpolla ei kuitenkaan sarjapisteet Saloon jää, koska Kouvot on vahvistanut siipirikkoista miehistöään nimekkäällä Avery Woodsonilla (ex -Ura) ja joukkue uhkuu varmasti näyttöhaluja Salohallissa. Vilpas puolestaan sai pitkästä aikaa positiivisia uutisia, kun Tim Coleman sai perjantaina puhtaat paperit lääkäriltä ja palaa sunnuntaina pelaavaan kokoonpanoon.

Mielenkiintoinen ja koriksen täyteinen viikonloppu luvassa. Tervetuloa mukaan!


Korisliigaa Salohallissa
Vilpas - Kouvot
Sunnuntaina klo 19.00
Otteluisäntänä Salonjokilaakso
Ovet auki klo 17.45

 

Liput matsiin LIPPU.FI

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit