Uutiset & Artikkelit

16.11.2020 12:19
Vilpasvikings.fi

Tyler Cheesen ura Vilppaassa jäi neljään otteluun

Kuva Anne Nenonen.

 

Salon Vilpas joutuu vaihtamaan takamiestään toistamiseen. Lokakuun lopulla Saloon saapunut Tyler Cheese ei jatka joukkueessa henkilökohtaisista syistä. Vilpas toivottaa Cheeselle ja perheelle kaikkea hyvää miehen palattua tiistaina kotimaahansa.

 

Salolaisten ensimmäinen takamieshankinta Jahaad Proctor vaihtui kolmen ottelun jälkeen Italian pääsarjan Trevisosta löydettyyn Cheeseen, mutta hänenkään ura Korisliigassa ei lähtenyt missään vaiheessa lentoon. Cheese pelasi Vilppaan paidassa neljä ottelua vaisuin tehoin 7.0/2.3 ja lopullisen päätöksen Suomi-uralle löi tilanne kotona Georgian Albanyssa.

- Tyler pyysi itse seuralta vapautusta, koska hänen lähipiirissään oli tapahtunut vakava sairastapaus ja hänen on päästävä kotiin mahdollisimman nopeasti. Hän totesi, ettei hänen mieli ja sydän ole parhaillaan täällä ja siksi ratkaisu oli helppo molemmin puolin, joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen valottaa päätöstä.

Päävalmentaja Sami Toiviainen on siirtänyt jo katseensa pelaajamarkkinoille ja toivottavasti uutisia saadaan jo lähiaikoina.

- Tylerillä olisi ollut potentiaalia paljon parempaan, mutta valitettavasti ikävät asiat kotona painoivat nuoren miehen mieltä niin paljon, ettei hän pystynyt auttamaan meitä enempää, toteaa Toiviainen.

 

Vilppaalla on vielä kaksi ottelua Korisliigassa ennen sunnuntaina alkavaa maajoukkuetaukoa. Se kohtaa keskiviikkona kotonaan Kouvolan Kouvot ja lauantaina Länsi-Suomen derbyssä Ura Basketin Kupittaalla. Vilppaan neljännen ulkomaalaispaikan noissa peleissä täyttää PeU Basketin sentteri Saiquan Jamison. 

Yhteistyökumppanit