Uutiset & Artikkelit

29.04.2020 14:10
Vilpasvikings.fi

Salon Vilpas ja Helsinki Seagulls kohtaavat virtuaalisessa unelmafinaalissa!

Helsinki Seagulls ja Salon Vilpas kohtaavat toisensa virtuaaliparketilla järjestettävässä Unelmafinaalissa perjantaina 8.5. klo 19:00.

 

Korisliiga-kausi 2019-2020 koki ennenaikaisen päätöksen koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Tämän myötä myös kevään odotetuimmat finaaliottelut jäivät kaikkien korisfanien osalta vain unelmiksi.

Korisliigan kärkikaksikko Helsinki Seagulls ja Salon Vilpas ovat päättäneet, että kaudelle on saatava sen ansaitsema kunniallinen päätös järjestämällä perjantaina 8.5. virtuaalisen Unelmafinaalin, joka tuo Korisliigan kuuman tunnelman suorana kotisohvallesi ensimmäistä kertaa virtuaalisessa muodossa.

Pelissä Vilppaan Aatu Kivimäki, Jeremiah Wood, Mikko Koivisto ja Riku Laine kohtaavat Helsinki Seagullsin Tuukka Kotin, Shawn Huffin, Antti Kanervon sekä Ricky Waxlaxin XBOX One X NBA 2K20 -pelissä, jonka jälkeen on selvillä kumpi joukkueista kruunataan Unelmafinaalin mestariksi. Tapahtuman juontajina tunnelmaa ylläpitävät kokenut E-urheiluselostaja Teemu Hiilinen, Salon Vilppaan Juho Nenonen, sekä vierailevat tähdet.

 

Tapahtuma streamataan YouTubeen, johon sinä voit nyt ostaa linkin ja osoittaa tukensa Salon Vilppaalle!

OSTA LIPPU

Lippu maksaa 10€ ja vain ostamalla lipun pääset mukaan tapahtumaan. Samalla tuet Vilpasta.

Lipun ostaneille toimitetaan sähköpostiin noin 1h ennen tapahtuman alkua linkki tapahtumaan!

Lisäksi kaikkien lipunostaneiden kesken arvotaan Xbox One X -pelikonsoli.

 

Tapahtuu tukemassa

 

Uppoudu laajaan valikoimaan, jossa on yli sata laadukasta konsoli- ja PC-peliä. Nauti uusista peleistä tai tutustu viimeisimpään hittituotteeseen. Xbox Game Passin ansiosta löydät aina uutta pelattavaa.

Xbox Game Pass sopii täydellisesti koko perheen peliaikaan. Kirjastossa on pelejä, jotka sopivat kaikenikäisille ja kaikentasoisille pelaajille, joten hauskanpitoon on helppo liittyä.

Oletko innokas PC-pelaaja? Uskollinen konsolipelaaja? Löydät tarpeitasi vastaavan palvelupaketin.

Voit myös hyötyä niistä kaikista hankkimalla Ultimate-palvelupaketin, joka sisältää myös Xbox Live Goldin. Lue lisää

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit