Uutiset & Artikkelit

03.01.2019 12:11
Vilpasvikings.fi

Juho Nenoselle kahden vuoden jatkopahvi Vilppaaseen

Salon Vilppaan joululahjat kannattajille jatkuvat. Seura solmi vuodenvaihteessa kahden vuoden jatkosopimuksen ison laitahyökkääjänsä Juho Nenosen (31) kanssa. Sopimus pitää Susijengiin kuuluvan Nenosen Salossa ainakin kevääseen 2021 saakka.

202-senttinen Nenonen on Tapiolan Hongan kasvatti, jolle pääsarjaotteluita on kertynyt jo 533 ja kuluva kausi on miehelle jo neljästoista. Kolme ensimmäistä kautta Hongassa, kuusi seuraavaa Joensuun Katajassa, vuosi Lapualla ja Vilppaassa hän on viihtynyt jo kolmen ja puolen kauden ajan. Menestyksestä kertovat kaksi SM-kultaa, kuusi hopeaa ja kaksi pronssia. Nenonen on valittu vuoden parhaaksi kuudenneksi pelaajaksi 2009-2010 ja vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi 2015-2016. 

Ensimmäisenä suomalaisena Argentiinan pääsarjassa pelannut Nenonen pelaa parhaillaan uransa parasta koripalloa. Rooli maajoukkueessa on kasvanut ja Korisliigassa kausi on sujunut 10.0 pisteen ja 4.1 levypallon keskiarvoilla reilussa 23 minuutissa. 

- Juhon sopimus on erinomainen asia meidän joukkueen jatkumolle myös ensi kaudella. Juho on maajoukkuepelaaja ja sarjan parhaita kotimaisia isoja. Hän antaa joka ilta kentällä kaikkensa ja keventää kokeneempana pelaajana pukukoppitunnelmaa pitkän kauden aikana. Nenosen jatkosopimus kertoo paljon organisaatiostamme. Hienoa, että pystymme kausi toisensa jälkeen kasaamaan erinomaisen kotimaisen rungon jo edellisen kauden aikana. Valmentajana ei parempaa tilannetta voisi pyytää, kiittelee päävalmentaja Joonas Iisalo.

- Mikä onkaan paras tapaa varmistaa, että seuraavat vuodet vietetään hyvässä seurassa? No tietenkin tekemällä jatkosopimus Vilppaan kanssa! Nenonen veistelee.

- Täällä on pirun hyvä olla ja Vilpas on hyvä seura. Kaikki asiat on kunnossa, mikäs täällä on siis jatkaessa, Nenonen perustelee helppoa päätöstään.

 

Fanien suosikki Juho Nenonen pääsee jatkossakin laulattamaan Salohallin yleisöä. Kuva Anne Nenonen.

 

Vilppaalla on Nenosen sopimuksen myötä hienot näkymät myös ensi kaudelle. Muut sopimuspelaajat ovat Mikko Koivisto (2 vuotta), Teemu Rannikko (1), Henri Kantonen (1), Aatu Kivimäki (1) ja Riku Laine (1), Leevi Taimela (2). Päävalmentaja Joonas Iisalo valmentaa Salossa ainakin kevääseen 2020 asti.

 

#7 Juho Nenonen

 

Juhon kummiyritys

 

 

Yhteistyökumppanit