Uutiset & Artikkelit

18.10.2019 10:01
#korisliiga #vilpas #redandwhite, #viihdesport, #ViihdeSport
Vilpasvikings.fi

Elisa Viihde Sport vapaassa katselussa sunnuntaista perjantaihin – tarjolla huimat 33 ottelua!

Elisa Viihde Sport -kanavat sekä -kirjasto ovat vapaassa katselussa 20.-25.10., kun televisioviikko tuo huippukoripallon kaikkien katsottavaksi.

Elisa Viihteestä on kasvanut suomalaisen koripallon koti. Ottelut näkyvät Elisa Viihteessä ja Elisan kaapelitelevisioverkossa sekä verkkosivujen ja appin kautta täysin veloituksetta televisioviikon ajan.

Tarjolla on yli 30 ottelua Suomen koriskentiltä; Mukana tuhti kattaus Miesten ja naisten Korisliigan lisäksi miesten I-divisioona A:n ja B:n otteluita sekä naisten divaria.

Sunnuntaina on tarjolla Korisliigan herkkupala, kun kaksi edellistä Suomen mestaruutta voittanut Karhu Basket isännöi Susijengi-tähdillä vahvistuneen Helsinki Seagullsin. Samana päivänä nähdään monikameratuotannolla miesten I divisioona A:n kärkiottelu, jossa kauden tappioitta avanneet LoKoKo Bisons ja Korikouvot kohtaavat.

Maanantaina on vuorossa suuren suosion saavuttanut Korismaanantai-lähetys, jossa mojovan studion kera ruoditaan BC Nokian ja Salon Vilppaan ottelua.

Lisäksi kanavalla nähdään Petteri Koposen edustaman Bayern Münchenin vierasottelu Baskets Oldenburgia vastaan sekä Valencian ja Unicaja Malagan välinen Espanjan liigan ottelu.

Katso koko otteluohjelma Elisan Viihde Sportin nettisivuilta ja nauti tuhdista koristarjonnasta!

 

Tilaa Elisa Viihde Sport nyt! Kuukauden kokeilu maksutta.

Tilaamalla tästä linkistä tuet samalla Vilppaan toimintaa.

 

 

 

 

 

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit