Uutiset & Artikkelit

13.12.2019 20:42
Vilpasvikings.fi

Aatu Kivimäelle kahden vuoden jatkopahvi

Aatu Kivimäki jatkaa Salossa myös seuraavat kaksi kautta. Kuva Ville Vuorinen

 

Ilouutisia Vilppaan kannattajille näin korisperjantain kunniaksi! Salon Vilpas ja Aatu Kivimäki ovat solmineet kahden vuoden jatkosopimuksen ja se pitää 22-vuotiaan takamiehen Salossa kevääseen 2022 saakka.

 

Kuluva kausi näppärälle takamiehelle on jo neljäs Vilppaan paidassa ja jatkoa tulee ainakin kahden vuoden verran. Kivimäki on pelannut urallaan 68 nuorten maaottelua ja Korisliigassa on pelejä kertynyt nuoresta iästä huolimatta jo 151 kappaletta. Kivimäki siirtyi Saloon Karkkilan Urheilijoista kesällä 2016 ja hänet valittiin heti ensimmäisellä kaudellaan Korisliigan vuoden tulokkaaksi.

 

Meneillään oleva kausi on ollut "Karkkilan Kisnerille" uran paras ja pelintekovastuu on kasvanut Teemu Rannikon vaativan silmän alla reiluun 21 minuuttiin per ottelu. Pisteitä on kertynyt 13 ottelussa 7.2, levypalloja 1.5 ja syöttöjä 2.8. Arvometallia on kertynyt kahdesta SM-hopeasta ja yhdestä Suomen cupin voitosta Vilppaan paidassa.

- Olen viihtynyt Salossa tosi hyvin ja asiat ovat kunnossa kentällä ja kentän ulkopuolella. On saatu koottua iskukykyinen joukkue kokoon joka kausi ja täällä ihmisen on hyvä olla.

 

Mitkä asiat ovat jääneet parhaiten mieleen neljän vuoden ajalta?

- Salohallin hyvä tunnelma, hienot fanit ja Teijun keittiön ruuat. On ollut myös kiva nähdä, että Karkkilasta on porukkaa käynyt katsomassa Salohallissa ja lupaan itse käydä jatkossakin seuraamassa Karkkilan pelejä divarissa, toteaa Kivimäki.  

 

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit