Uutiset & Artikkelit

28.02.2019 18:41
Vilpasvikings.fi

Miikka Luosmaa siirtyy loppukaudeksi Ura Basketiin

Vähälle peliajalle Salon Vilppaassa jäänyt Miikka Luosmaa (204) pelaa loppukevään Korisliigaa Kaarinan Ura Basketin riveissä.

Korisliigan siirtoikkuna menee umpeen helmikuun lopussa, joten Luosmaan siirto tapahtui aivan viime hetkillä. Ura Basketille siirto on varmasti mieluinen, sillä harvinaisen paljon loukkaantumisista kärsinyt joukkue taistelee tiukasti suorasta säilymisestä Korihaiden kanssa.

- Jokaiselle pelaajalle tulee löytää sopivasti peliaikaa. Meillä Miikan rooli on ollut liian pieni suhteessa miehen taitoihin johtuen kovasta kilpailusta joukkueen sisällä. Sen on varmaan tiedostanut jokainen joukkueen sisällä. Hienoa, että löysimme Kaarinan kanssa yhteisen sävelen ja toivottavasti heiltä löytyy isompaa roolia. Toivotamme Miikalle kaikkea hyvää kevääseen, toteaa päävalmentaja Joonas Iisalo.

24-vuotiaalla Karkkilan Urheilijoiden kasvatilla on koossa 124 liigaottelua Kouvolan Kouvojen ja Salon Vilppaan riveistä. Tällä kaudella Luosmaa on pelannut Vilppaassa reilut kahdeksan minuuttia ottelua kohti ja tehnyt niissä 1.9 pistettä ja napsinut 1.8 levypalloa. Kaudella 2015-2016 Luosmaa voitti SM-kultaa Kouvojen paidassa ja 2017-2018 hopeaa Vilppaassa.

Yhteistyökumppanit