Uutiset & Artikkelit

25.07.2019 12:46
Vilpasvikings.fi

Lupaava Tuukka Juntunen Vilppaan liigarinkiin

Salon Vilppaan päävalmentaja Ville Tuominen on nostanut seuran 15-vuotiaan lupauksen Tuukka Juntusen edustusjoukkueen harjoitusrinkiin. Suomen U16-maajoukkueessa pelaavalla Juntusella riittää puuhaa ensi kaudella, sillä nuorukainen voidaan nähdä peräti neljän eri joukkueen paidassa.
193-senttinen laituri teki maajoukkuedebyyttinsä tammikuussa Latviaa vastaan Tallinnassa ja kesän aikana maaotteluita kertyi tilille 12. Kesän huippukohta osui heinäkuiseen Kroatia-peliin, jossa Juntunen osui 14 pisteen edestä.
Nuorta lupausta viisi vuotta Vilppaassa Ari Vihiniemen kanssa valmentanut Esa Mäkynen myöntää, että kyseessä on mielenkiintoinen projekti.
- Tuukka on myös erittäin lupaava yleisurheilija, joka haluaa selvästi kehittyä koripalloilijana. Hän on saavuttanut meillä kaksi SM-pronssia ja on erittäin tunnollinen harjoittelija. On kaavailtu, että edustusjoukkueen ohella Tuukka tulee pelaamaan SM-sarjaa Vilppaan U16-pojissa ja osallistuu myös aikataulujen puitteissa Vilppaan U19 (Jussi Savolainen) ja I divisioona B:n PeU Basketin (Samu Kaaresvirta) toimintaan, kertoo Esa Mäkynen.       

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit