Uutiset & Artikkelit

27.08.2019 23:16
Vilpasvikings.fi

Pihlajalinnasta uusi Vilppaan pääyhteistyökumppani

Vilpas luottaa jatkossa Pihlajalinnan palveluihin. Tulevalla kaudella laituri Riku Laine on Pihlajalinnan kummipelaaja.

 

Salon Vilpas Koripallo ry ja Pihlajalinna Turku Oy ovat solmineet kaksivuotisen merkittävän yhteistyösopimuksen, joka astui voimaan 1.6.2019. Yhteistyön tarkoituksena on taata seuran pelaajille ja työntekijöille monipuoliset terveyspalvelut.

 

Sopimus kattaa liigajoukkueelle kattavat yleis- ja erikoislääkäripalvelut tutkimuksineen, henkilökunnan työterveyspalvelut, ja lisäksi Vilppaan junioreille tarjotaan etuja Pihlajalinnan terveyspalveluista. Sopimuksen myötä Pihlajalinnasta tulee yksi Vilppaan pääyhteistyökumppaneista.

  • Vilppaassa olemme erittäin iloisia uudesta pääyhteistyökumppanista. Uskomme pääsevämme rakentamaan hyvää ja pitkäaikaista kumppanuussuhdetta. Vammojen sattuessa on tärkeää, että pelaajien hoitopolku on kunnossa ja palautuminen pelikuntoon sujuu nopeasti. Joukkueemme oman lääkärin ja Pihlajalinnan muiden spesialistien avulla uskomme, että Pihlajalinnassa pelaajamme ovat hyvissä käsissä, kertoo Vilppaan toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi.

 

  • Vilpas on yksi Varsinais-Suomen merkittävimmistä urheilubrändeistä. Seuran edustusjoukkue Vilpas Vikings on vakiinnuttanut paikkansa Korisliigan yhtenä kärkijoukkueena ja seura tekee myös merkittävää työtä lasten ja nuorten koripalloharrastuksen mahdollistajana. Pihlajalinna haluaa omalta osaltaan olla vaikuttamassa Vilppaan menestykseen. Lisäksi Vilpas pystyy tarjoamaan meille runsaasti erilaisia mahdollisuuksia lisätä Pihlajalinnan tunnettuutta Salon talousalueella, toteaa Pihlajalinnan myyntipäällikkö Simo Järvelä.

 

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista yksityisistä sosiaali- ja terveydenhuoltopalveluiden tuottajista. Yhtiö tuottaa sosiaali- ja terveydenhuollon palveluita sekä hyvinvointipalveluja yksityishenkilöille, yrityksille, vakuutusyhtiöille ja julkisyhteisöille ja tarjoaa palveluita lääkärikeskuksissa, terveysasemilla, hammasklinikoilla, sairaaloissa ja liikuntakeskuksissa eri puolilla Suomea. Yhtiö tuottaa yksityisissä lääkärikeskuksissa ja sairaaloissa muun muassa lääkärinvastaanottopalveluita ja erikoissairaanhoidon palveluita mukaan lukien päivystyspalvelut, monipuoliset kirurgiset palvelut sekä työterveyshuollon ja suun terveydenhoidon palvelut.

Varsinais-Suomessa Pihlajalinnalla on lääkärikeskukset mm. Salossa ja Turussa.

 

 

 

Pihlajalinna Salo

Osoite: Helsingintie 14 3 krs. 24100 Salo

Avoinna: ma-to 8-18, pe 8-16, la-su 10-14

Palvelut: Yleis- ja erikoislääkärivastaanotot, työterveyspalvelut, laboratorio- ja kuvantamispalvelut, pientoimenpiteet.

Ajanvaraus: 010 312 124 / www.pihlajalinna.fi

 

Pihlajalinna Turku

Osoite: Yliopistonkatu 29 3krs, 20100 Turku

Avoinna: ma-to 8-20, pe 8-18, la 9-16, su 11-17

Palvelut: Yleis- ja erikoislääkärivastaanotot, työterveyspalvelut, laajat laboratorio- ja kuvantamispalvelut (myös magneettitutkimukset), sairaalapalvelut

Ajanvaraus: 010 312 178 / www.pihlajalinna.fi

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit