Uutiset & Artikkelit

04.10.2018 16:11
Vilpasvikings.fi

Vilpas vaihtaa David Haughtonin

Salon Vilpas lähtee uudestaan pelaajamarkkinoille aivan Korisliigan avauksen kynnyksellä. David Haughton ei jatka seurassa ja uuden sisäpelaajan hankinta on aivan loppusilausta vaille valmis. Vilppaan liigakausi starttaa sunnuntaina Kauhajoella viime kevään finaalistien kohtaamisella.

Syyskuun alussa Saloon saapuneen 198-senttisen Haughtonin sopimuksen päättäminen ei ollut helppo juttu.

- David kärsi alkupäivistä lähtien yläraajavammasta, joka on estänyt täysipainoisen harjoittelun ja vaikutti varmasti myös miehen peliesityksiin. Hän ei päässyt harjoituspeleissä ja harjoituksissa sellaiselle tasolle, jonka joukkueemme tarvitsee, toteaa päävalmentaja Joonas Iisalo päätöksen taustoista.

Haughtonin korvaajan kanssa ollaan jo aivan loppumetreillä, mutta sunnuntainen Kauhajoki-peli voi tulla liian nopeasti vastaan. Mikäli näin käy, Vilpas reissaa Pohjanmaalle jenkkikolmikolla Diante Baldwin- Brandon Taylor- D.J. Fenner. 

- Harmittava homma, sillä David on äärimmäisen fiksu ja työlleen omistautunut koripalloilija. Kenellekään ei jäänyt pahaa sanottavaa miehestä ja toivottavasti voimme auttaa häntä uuden työpaikan etsimisessä, harmittelee Vilppan joukkueenjohtaja Keijo Poutiainen. 

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit