Uutiset & Artikkelit

24.09.2018 10:33
Vilpasvikings.fi

Haku päällä!

Salon Vilpas on Varsinais-Suomen suurin koripalloseura. Vilppaan toiminta on kasvanut merkittävästi viimeisten vuosien saatossa ja samalla on tullut menestystä monella rintamalla. Ilman suurta vapaaehtoistoimijoiden määrää tämä kasvu ei olisi ollut mahdollista.

Vilppaan tapahtumat upeine fiiliksineen ei synny ilman vapaaehtoisten panosta ja voimaa. Haemmekin nyt kaikkia innokkaita henkilöitä mukaan tekemään ikimuistoisia tapahtumia.

Sinulla ei välttämättä tarvitse olla kokemusta tai tietämystä koriksesta, urheilusta taikka aikaisemmasta vapaaehtoistyöstä. Riittää, kun omaat innokkaan ja avoimen mielen sekä toki kyseiseen tehtävään vaadittavan kiinnostuksen.

 

Korisliigan ottelutapahtumat kaipaavat vahvistusta...

Kaipaamme joukkoon lisää kioskihenkilöitä, lipunmyyjiä, kulunvalvojia, järjestyksenvalvojia, toimitsijoita ja apukäsiä tapahtuman rakentamiseen.

Vapaehtoistoimijat saavat Staff-kortin kotiotteluihin, joten pääset aitiopaikalta  seuraamaan kiinnostavia Korisliiga -matseja. Toimijoita muistetaan kausittain järjesttettävissä tapahtumissa kuten illanvietot, yhteiset ruokailut sekä päätösjuhlat.

 

Ota rohkeasti yhteyttä, niin pääset mukaan seuran toimintaan!

 

Lisätietoa Vilppaan toiminnasta toiminnanjohtaja Marko Vihiniemi p. 0445273822, marko.vihiniemi@salonvilpas.fi

 

Liity postituslistalle

Kirjoita sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja klikkaa Liity postituslistalle -painiketta!

Yhteistyökumppanit