Uutiset & Artikkelit

02.11.2018 13:31
Vilpasvikings.fi

Vilpas on purkanut D.J. Fennerin sopimuksen loukkaantumisen vuoksi. Brown nousee kokoonpanoon

Korisliigaa johtavan Vilppaan kokoonpano kokee muutoksia, kun seura on purkanut D.J. Fennerin sopimuksen. Fenner loukkaantui keskiviikon KTP matsissa ja alaraajavamman toipumisennuste on valitettavan pitkä seuran kannalta.

-Loukkaantuminen on aina ikävä tapa sopimuksen päättymiselle. Tässä tapauksessa emme voi kuitenkaan odottaa täyttä toipumista, kun toipumisennuste on valitettavasti varsin pitkä, kertoo Joonas Iisalo.

Tämän myötä Vilpas nostaa pelaavaan kokoonpanoon Peu Basketissa loistavia otteita esittäneen Remond Brownin.

- Parin päivän tsekkauksella ei markkinoilta löydy tällä hetkellä meidän hintahaarukassa sopivaa pelaajaa. Näin ollen nostamme viidennen jenkin, PEU:ssa ja meidän harjoituksissa erinomaisesti esiintyneen Brownin pelaavaan kokoonpanoon määrittelemättömäksi ajaksi. Emme halua tässä vaiheessa tuoda vain jotain pelaajaa, ja sekoittaa pakkaa aloittamalla harjoittelun neljännen kerran taas alkutekijöistä juuri kun löydämme yhteistä kemiaa kentällä. Pidämme siis korvat ja silmät auki mitä tapahtuu markkinoilla mutta odotamme kärsivällisesti sopivan palasen löytymistä, taustoittaa Iisalo.

 

Remond Brown debytoi Vilppaan paidassa ensi tiistain kotiottelussa Karhu Basketia vastaan. Brown on viimeistellyt alkukaudella Divari B:ssä 35,8pistettä ja napsinut 11,8 levypalloa. Kuva Ville Vuorinen.

 

Vilpas jatkaa Korisliigaa jo huomenna lauantaina, kun joukkue matkustaa Kisahalliin Seagullsin vieraaksi. Tuossa ottelussa Vilpas pelaa kolmen amerikkalaisvahvistuksen voimin. Mahdollisesti joukkue saa sairastuvalta kuitenkin apuja, kun Henri Kantonen on toipumassa pelikuntoon. Tuleeko lauantai kuitenkin liian nopeasti, niin sen näyttää seuraava vuorokausi.

Seuraava kotiottelu on vuorossa jo tiistaina 6.11. Salohallissa, jolloin viime kevään finaaliuusinnassa vastaan asettuu Karhu Basket. Tuossa ottelussa Remond Brown nähdään ensimmäistä kertaa Viikinkien rosterissa.

Ja jotta pelitahti ei kevenisi, niin ensi torstaina on edessä syksyn ensimmäinen Suomen Cupin ottelu MuKia vastaan Helsingissä

Yhteistyökumppanit