Uutiset & Artikkelit

21.12.2017 10:30
Vilpasvikings.fi

Viattomien lasten päivän kunniaksi vapaalippuja lapsille

Vilpas välittää, Alanko ja Järvi sponsoroivat lapsille 350 kpl vapaalippuja!

     

Torstaina 28.12 Vilpas palaa joulutauolta Uuudenkaupungin korihaita vastaan pelattavassa pelissä Salohallissa. Vilppaan yhteistyökumppanit Rakennus-Järvi Oy ja Kiinteistövälitys Alanko Oy jakavat tuossa pelissä viattomienlastenpäivän kunniaksi 350 kappaletta ilmaislippuja 7-15 vuotiaille Salolaisille lapsille. Liput jaetaan yhteistyössä MLL:n paikallisjärjestöjen kanssa nuorille koko Salon alueella. Tempaus on osa Vilppaan yhteiskuntavastuullista toimintaa, joita on tänä vuonna aikaisemmin tehty esimerkiksi heijastinliivikampanjan ja Joulu Salon lapsille- kampanjan muodossa.

 ”Tässä mahdollistui hyvä keino antaa monille Salon alueen lapsille mahdollisuus päästä katsomaan huippukorista. Välttämättä kaikilla ei ole valitettavasti taloudellisesti mahdollista päästä paikanpäälle peleihin, nyt löysimme oivan tavan saada nuorisoa paikalle.”, MLL:lta todetaan.

 "Tämä sopii mainiosti myös Salontekeväisyystalkoisiin, joka tänä vuonna käynnistettiin. Minä ja Jarmo Järvi toivomme, että liput tekevät kauppansa ja että niistä on iloa, sanoo kiinteistönvälittäjä Jukka Alanko.

 

Yhteistyössä koriselämystä tarjoamassa

 

Yhteistyökumppanit